Starters4Communities werkt met starters op de arbeidsmarkt aan maatschappelijke vernieuwing. Tijdens onze training- en werkervaringstrajecten in sociaal ondernemen gaan starters aan de slag met uitdagende vraagstukken van lokale impactprojecten. Organisaties kunnen bij ons terecht voor jong, ondernemend talent en voor onze expertise in bottom-up sociaal ondernemen en sociale innovatie.

S4C talent

Starters4Communities heeft nu 500+ starters getraind, gecoacht en in de praktijk aan het werk gezien. Deze starters leerden vijf maanden lang alles over design tools, lean Innoveren, nieuwe business modellen, impact meten, storytelling, co-creatie en crowdfunding.

Zijn jullie op zoek naar jonge wereldverbeteraars met ondernemende mind-set, vaardigheden en ambitie? Heb jij frisse blikken nodig voor één dag, op opdrachtbasis of om jullie team te komen versterken? Graag verbinden we onze toptalenten aan jouw organisatie.

Laat je gegevens achter voor meer informatie.


Bottom-up sociaal ondernemen

Vanuit onze groeiende praktijkervaring, methodieken en netwerken helpen we organisaties die bottom-up sociaal ondernemerschap willen aanwakkeren of verankeren. Starters4Communities zorgt voor een frisse wind en sterke basis.

Innoveer met impact

Sociaal ondernemen is in opmars en biedt kansen voor zorg- en welzijnsinstellingen. Samen met Movisie ontwikkelden we het traject “Innoveer met Impact”. In een serie van zes workshops werken medewerkers experimenteel aan de opzet van een nieuw idee of nieuw business model. We reiken je de mindset, gereedschappen en methodes om op ondernemende wijze te kunnen inspelen op de behoeften van belanghebbenden. #innovatie voor zorg & welzijn.

S4C solutions

Jullie organisatie wil bottom-up ondernemerschap aanwakkeren of verankeren! Ons team staat klaar om op projectbasis te helpen met conceptontwikkeling, advies, actieonderzoek of uitvoering. Liggen er veel uitvoerende of onderzoekstaken? Dan betrekken we onze beste S4C alumni bij het project. #sociaal ondernemen #businessmodellen #wijkgericht werken #crowdfunden #projecten, advies & actieonderzoek

S4C denk- & doetanks

In één dag buigt een team starters zich over een uitdagende opdracht van jullie organisatie. Opdrachtgevers krijgen toegang tot de frisse blikken van starters en starters krijgen de kans zichzelf te profileren. Niet met een suffe sollicitatiebrief, maar door te laten zien wat ze kunnen! Als organisatie ga je naar huis met nieuwe inzichten en mogelijk nieuwe talenten voor jullie team! #frisse blikken & jong talent

S4C experience

Bij Starters4Communities bruist het van de energie! Jonge honden en bewoners werken al ondernemend aan een betere wereld. Tijdens de S4C expericene geven we een kijkje in de keuken en laten we jullie medewerkers de wereld van sociaal ondernemen beleven. Tijdens een challenge, tour, co-creatie sessie of op andere verrassende wijze! #inspiratie #energie #teambuilding