Alumni Event

S4C ALUMNI OPGELET! Op 10 juni is DE kick-off van het S4C alumninetwerk. Kom en herleef jouw Starters4Communities ervaring! Netwerken met gelijkgestemden, inspiratie opdoen, je creatieve geest inzetten om sociale initiatieven te versterken, te werken aan jouw persoonlijke doorontwikkeling, en gewoon een vet gave tijd herleven en een borrel drinken met je oud-startersgroep!

Programma

Het alumni-evenement vindt plaats bij de Impact Hub Amsterdam. We hebben de hele Hub tot onze beschikking en starten om 14.30 uur. Hieronder het programma van de vier zalen.

 

Focus

 

Lab

Meer weten over de leiderschapstraining, bekijk De Directiefluisteraar flyer

 

 

Studio

 

Pitch your personal video: Presenteren kun je leren

 

Cafe

 

Aanmelden S4C alumni-evenement

Het alumni-evenement is gratis en exclusief voor onze 384 (oud-)deelnemers. We moeten natuurlijk wel een inschatting kunnen maken van hoeveel alumni er komen, wij hopen natuurlijk iedereen! Meld je voor 8 juni aan door dit formulier in te vullen. [gravityform id=”6″ title=”true” description=”true”]

Wij hopen je op 10 juni te zien! Dit is de kick-off van het alumni-netwerk wat betekent dat we meer bijeenkomsten gaan organiseren. Wil jij meedenken of zelf iets organiseren?
Mail Aukje; aukje@Starters4Communities.nl

Tot de 10e, namens;

Joeri, Rutger, Ramiro, Isabelle, Lydia, Marjolijn, Merel, Mijke, Sophie, Myrthe, Raoul, Daisy, Lizette, Inger, Aukje, Sari en Manon

S4C Alumni Event

Locatie: Impact Hub Amsterdam
Adres: Haarlemmerweg 10A, 1014 BE Amsterdam

ontdek meer

Van burgerparticipatie, naar verbinding en realisatie

Antje Tilstra, programma coördinator sociaal ondernemen bij Starters4Communities en één van de projectleiders van Wijkkunde, vertelt hoe zij verbinding leggen tussen verschillende partijen: “Wat voor vragen spelen er nu en waar loop je tegenaan? – Daar zijn wij bij Wijkkunde vaak benieuwd naar. In de maandelijkse gesprekken kunnen bewoners hun hulpvraag met ons delen. Gelijk aan het einde van het gesprek kunnen wij ze naar de juiste personen doorverwijzen binnen ons netwerk. Zo zijn wij een verbindende partij. Soms maken we gebruik van sociaal kapitaal en nodigen we bij de gesprekken de juiste mensen uit die veel ervaring hebben met een bepaald onderwerp. Zo wordt er expertise en ervaringen uitgewisseld. Aan het einde wordt er een verslag met actiepunten opgesteld, zodat zij direct verder kunnen”.

read more

Deep Democracy | Young Impactmakers

SUCCEED IN GROUP PROJECTS AND GET THE BEST OUT OF YOUR TEAM! Powerful group decisions are often the result of combining individual knowledge, talents, experiences and emotions. During this Young Impactmakers event, you will learn about the basics of the Deep Democracy...

read more

Een Taalrijke Keuken: Broodje Aap & Linke Soep

Spelen met woorden in de ruimte die in elke cultuur populair blijft: de keuken. De universele taal van lekker eten is immers ingebakken bij ons allemaal. Maar dat woorden overbodig zijn, is geenszins het geval. Geen saaie taalcursussen, maar een gezellige, ondernemende, heerlijk geurende, taalrijke keuken. Bij lunch- en dinerroom Broodje Aap & Linke Soep komen alle culturen samen. Vrijwilligers en nieuwkomers staan samen in de keuken om jouw maaltje te bereiden.

read more

0