stories

Kies een beloning!

Help de starters met crowdfunden, doneer en kies een beloning!

De starters zijn hard bezig met het voeren van de crowdfundingcampagne. Jij kan ze een handje helpen door ze te steunen. Klik hier doneer en kies een mooie beloning uit! Niet alle beloningen staan op voorjebuurt. Hieronder vind je een overzicht van alle beloningen. Als een beloning niet op voorjebuurt staat kun je wel doneren op voorjebuurt. Je kiest voor de optie: ‘Doneer naar eigen inzicht, vanaf 5 euro. Zonder beloning.’ En vult het bedrag in van de beloning en zet achter je eigen naam, de naam van de beloning.

Alle beloningen worden na een succesvolle campagne uitgeleverd (tenzij anders vermeld). Je ontvangt dan een e-mail met de details.

Beloningen Starters4Communities A’dam West

€8: Early Bird Ticket Party Go Wild, Go West!
Ga helemaal los in West! 19 dec, 21 uur @Knowmads. Kies deze beloning en je naam komt op gastenlijst. Je ontvangt geen e-ticket. Je kan 1 kaartje tegelijk kopen.

€10: Handgemaakt kistje in bijna elk gewenst formaat en dessin
Starter Laura gebruikt gerecyclede materialen voor een persoonlijk beschilderde doos: van sieradenkist tot tijdschriftenbak. Mail laura_rutgers@outlook.com voor voorbeelden/info.

€20 Mindful Communiceren met Circling
Geschikt voor oud mindfulness deelnemers. In een sessie oefen je speels in relatie met anderen in verbinding met jezelf te blijven en tegelijkertijd open te staan voor de ander. Maandelijks in Haarlem, bekijk de videowww.vandaarnaarhier.nu

€20: 6 cupcakes van Amsterdam Cupcake Company
Smullen van de allerlekkerste cupcakes van Amsterdam! Kies zes heerlijke cupcakes van de cupcake company. Denk aan de smaken als double chocolate, hazelnut latte, peacan pie, crispy caramel… Loopt het water je al in de mond?! www.amsterdamcupcakecompany.nl

cupcake-1024x771

€20: Mini-high tea met een vriend of vriendin

2x koffie of thee naar keuze met 2x een stuk zelfgebakken taart naar keuze! Geniet bij Rue de Sevres van de heerlijke brunchsfeer. https://www.facebook.com/Ruedesevres

 

 

 

€20: T-shirt S4C
Tover een glimlach op ieders mond met het t-shirt van S4C! Na de crowdfunding campagne vragen we via de mail naar welk adres we het t-shirt kunnen sturen of geven het mee aan een starter.

€20: Gezond het nieuwe jaar in!
Wytze, eigenaar van het bekende vega-restaurant De Vliegende Schotel, legt uit hoe je gezond en goedkoop kunt eten d.m.v. kiemen en bereidt een lekkere lunch met o.a. Romeinse erwtensoep! 25 januari; v.a. 12 uur; duur 2,5 uur; admiraal de ruyterweg 331.

€25 Eindelijk je favoriete muziekinstrument bespelen
Feel the Rhythm! Wil jij saxofoon, trompet, piano, drums, gitaar, basgitaar, zang of accordeon leren spelen? Krijg nu 45 minuten les van gepassioneerde docenten op de Amsterdam Music Academy. Na de crowdfundingcampagne krijg je een mail en kun je aangeven welk instrument je wilt leren bespelen en kun je een datum inplannen met de docent.

€25-30 Unieke houten ketting
Deze unieke houten kettingen zijn gemaakt met een lasersnijder en een fantastische toevoeging op uw sieradencollectie! Ook leuk om cadeau te geven! Van elk model is er een beschikbaar. De kleine varianten kosten €25 en de grote kosten €30.

€30 2 entreekaarten Joods Cultureel Kwartier + boek
Ontdek met zijn tweeën het Joods Cultureel Kwartier in Amsterdam en ontvang het bijzondere boek “Mijn Huis, Jouw Huis” (over het leven in multicultureel Nederland) van Annie M. G. Schmidt erbij!

€30 Visagie Opmaak Sessie bij DOORDEWEEKS!
Heb je een sollicitatie? Of misschien een blind date? Met de Simply the best look verbeter je je features en geeft het je een onberispelijke, natuurlijke polish. Meer info: www.doodeweeks.com in A’dam Oost.

€30 Boekenpakket van Esther Jacobs
Van filantroop tot motivational speaker: ontdek de levensfilosofie van Esther, bekend van Coins for Care & Expeditie Robinson 2005. Check www.estherjacobs.info

€35 Drie profesionele Linkedin foto’s
Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden!

€35 Paintball Gekte
Zin om weer even te knallen? Ga dan het paintball veld op! 1x gratis spelen plus 100 kogels, op 11 verschillende buitenvelden!

€40 Unieke oorbellen van edelstenen!oorbellen-groot-1024x576
Mooie, handgemaakte, oorbellen van edelsteen & kristallen, gemaakt door kunstenares H. Luz. Deze speciale collectie is exclusief voor S4C West. Het is een verrassing welke je krijgt. Portfolio

€45 Raw Food workshop
Maak kennis met raw food: Waarom is het goed voor je en wat kun je ermee? Antwoord op deze vragen en natuurlijk héél véél proeven. Inclusief lesmateriaal & recepten! datum: 17 januari 2015 va 17.00 uur

€50 Adopteer een Starter!
Adopteer je favoriete starter en blijf op de hoogte van zijn/haar belevenissen!

€50 Laser Game Mayhem!
Ga met z’n vieren voor een ronde de strijd aan met elkaar in een laser game arena! 4x een ronde

€60 High-Tea @ Home
Een vers gebakken high-tea voor 6 personen aan jouw deur bezorgd (regio’s Amersfoort & Amsterdam). Denk hierbij aan thee, scones, finger sandwiches en taartjes met veel liefde gebakken en bezorgd.

€70 Nóg leuker dan Blond Servies
BoLo kunstenares verwerkt jouw foto en persoonlijke tekst op een theepot in haar speelse stijl! www.serenawestra.com

€75 Black Heritage Tour
Ga mee op ontdekkingstocht tijdens deze unieke 3 uur durende tour langs het verleden van de Afrikaanse bevolking in Amsterdam. Te verzilveren vanaf 25 jan 2015 (1 persoon)

€75 Ervaar autorijden
Even uitproberen hoe het is om in een auto te zitten? Komt dat even goed uit! Een gratis autorijles (1 uur) bij een van de beste rijscholen in Amsterdam (Rijschool Royal).

€75 Goede onderhoudsbeurt voor je scooter bij Scooter Arena!
Laat je scooter in 2015 onderhouden bij de gezelligste Scooter zaak in A’dam West! voor meer info mail fardau.frankema@gmail.com

€150 Altijd al mindfulness willen doen?
Proef en ervaar het in 4 bijeenkomsten in Haarlem. Eerstvolgende start 4 jan 2015 (ander moment ook mogelijk). www.vandaarnaarhier.nu

€275 Middag vliegen met een Cessna 172
Maak een droomvlucht boven Amsterdam vanaf Lelystad Airport, en maak een tussenlanding op Texel voor een kop koffie en taart! Een geweldige beleving voor 2, in overleg 3 personen. Voor meer info mail neline.vh@gmail.com

cessna_172_skyhawk

€300 Weekendje Amsterdam
2 nachten Amsterdam voor 2 tot 4 personen. Mooi appartement in Amsterdam West slechts 10 minuten van het centrum vandaan. Kijk voor details op www.10minutes2center.nl. Datum in overleg.

€300 Bedrijfssponsor Brons
Word Bedrijfssponsor Brons en we vermelden uw logo op onze website! De S4C site wordt dagelijks bezocht door ongeveer 130 man. Eenmalige promotie van jullie bedrijf via onze sociale media kanalen. Zo hebben wij nu 800 volgers op facebook en 200 op twitter. Dagelijks komen hier nieuwe mensen bij. Vermelding in de nieuwsbrief aan 1000+ geadresseerden. Logo op display tijdens de eindviering, waar naar verwachting 200 man aanwezig zal zijn.

€350 Volledige mindfulnesstraining
Nieuwsgierig naar mindfulness? Kies voor de 8 weekse training in Haarlem. 50% van je donatie gaat naar de crowdfunding. www.vandaarnaarhier.nu

€500 Bedrijfssponsor Zilver
Bedrijfssponsor Brons pakket plus:
Logo in ons volgende crowdfund video! Tijdens het laatste programma zag de S4C crowdfund pagina maar liefst 5000 unieke bezoekers! Alle 20 deelnemende starters plaatsen een unieke, persoonlijke post over uw bedrijf op hun facebook pagina zichtbaar voor al hun vrienden en familie!

€750 Bedrijfssponsor Goud
Word Bedrijfssponsor Goud van S4C en open onze eindviering voor 200 genodigden!
Bedrijfssponsor Goud pakket plus:
Als hoofdsponsor wordt u expliciet genoemd op al onze evenementen én het eindfeest ter afsluiting van het project. In totaal zullen deze evenementen worden bijgewoond door ongeveer 500 man. Uw logo wordt gepresenteerd in alle presentaties en als u wilt kunt u de eindviering zelf komen openen!
Wordt als eerste, met logo en de tekst “hoofdsponsor”, vermeld in onze volgende crowdfund video.

alle-starters-groot-1024x768

 

ontdek meer

Nijmegen start met duurzame projecten

Nijmegen start met duurzame projecten

Bouw jij mee aan lokale verandering? Vijf Nijmeegse projecten hebben een vraagstuk ingediend. Ga jij samen met een team gelijkgestemden deze uitdaging aan? Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, terwijl je trainingen in sociaal ondernemen volgt en je netwerk uitbreidt.

read more
Hanneke vertelt verhalen achter mensen

Hanneke vertelt verhalen achter mensen

“Mijn missie is om mensen hun stem te laten horen.” Schrijver en onderzoeker Hanneke Kastelijns haalt de verhalen achter mensen naar boven. Bij onderzoeksbureau Labyrinth richt ze zich op mensen die wat moeilijker te bereiken zijn. Bijvoorbeeld mensen die online niet te vinden zijn.

read more
Urban farming bij Versfabriek in Nijmegen

Urban farming bij Versfabriek in Nijmegen

Versfabriek brengt de productie van voedsel weer terug naar de stad. Deze lokale urban farm teelt lokaal voedsel op organische reststromen uit de stad Nijmegen. Platte daken, verlaten terreinen, containers en kelders functioneren als moderne urbane akkers. Versfabriek richt zich momenteel op het verzamelen van koffiedrab bij horecagelegenheden en zorginstellingen. Op deze koffiedrab worden oesterzwammen geteeld en weer verkocht aan lokale horeca. Eerder nam Versfabriek deel als impactproject bij Starters4Communities. Dankzij de deelnemers werd er een nieuwe productlijn ontwikkeld op basis van oesterzwammen. De Urbanburger, Zwambal en Zwamkroket kreeg een plekje op de lokale menukaart! Versfabriek gaat in februari 2020 weer deelnemen als impactproject om volgende stappen te zetten.

read more
Vacature Event Support | Young Impactmakers

Vacature Event Support | Young Impactmakers

For our monthly events, we are looking for enthusiasts who want to
organize the events and co-host them with us. Every month we address
another theme related to sustainability or social impact. Varying from
fashion, circularity, inclusion, tech for good, or what matters to YOU!

read more
De eerste duizend dagen van een kind

De eerste duizend dagen van een kind

De eerste 1000 dagen zijn hét fundament voor de verdere ontwikkeling van het kind. Veel ouders zijn tijdens de zwangerschap bezig met de babykamer, de bevalling en wat je wel en
niet mag eten. Maar wat als het kindje er is? Ouders vinden steun bij organisaties, zoals het consultatiebureau en de GGD, die zich vooral op de fysieke ontwikkeling richten. Moeder en dochter, Sacha van der Put en Bo Herms, vonden dat er meer aandacht moest komen voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Zij richtten Pre-Care op, een sociale start-up die professionals en ouders bewust maakt van de ontwikkelingsmogelijkheden en kansen in de eerste 1000 dagen van een kind.. Tijdens het programma van Starters4Communities in Nijmegen werkten zij hun businessmodel uit. Impactmaker Bo Herms vertelt over haar ervaring.

read more
Impact in Breda met 8 SDG’s

Impact in Breda met 8 SDG’s

Vanaf nu zetten we sociaal ondernemerschap ook in Brabant op de kaart. Na een succesvolle kick-off staan onze deelnemers in de startblokken om impact te maken. Een groep van gedreven young professionals gaan aan de slag met drie sociale en duurzame projecten. Zo dragen zij bij aan maar liefst 8 (!) Sustainable Development Goals. Benieuwd naar de projecten? Lees verder!

read more
Gouden Kans Project

Gouden Kans Project

In het #goudenkansproject doe je in zes maanden tijd de meest bijzondere werkervaring op met een ‘goed gevoel project’. Jij gaat aan een project werken bij een organisatie die er toe doet. Je volgt trainingen en ontwikkelt nieuwe skills. Wij coachen je in de praktijk, zodat jij je talenten ontdekt. Samen met andere jongeren. Zo kun je van elkaar leren.

read more
Social Enterprise Days

Social Enterprise Days

Op 21 november 2019 vond The Social Enterprise Days 2019 plaats in Utrecht. Dit jaar hebben de Social Impact Factory, Starters4Communities en de gemeente Utrecht de handen ineengeslagen om de The Social Enterprise Days te organiseren. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen Nederlandse impactmakers en pioniers samen op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen. Met een inspirerend programma van toonaangevende sprekers, workshops en creatieve sessies wordt er aandacht gevestigd op Sustainable Development Goal 17: ‘Partnerships for the Goals’.

read more
Women Skate The World

Women Skate The World

Impactmakers Amber en Nanja deden op reis in Palestina een bijzondere ontdekking. Hier ontdekten zij de kracht van skateboarden, vooral bij jonge meiden. In het skatepark verdwenen genderrollen, verwachtingen en onzekerheden. Ook versterkte het de lokale community.

read more