stories

Kies een beloning!

Help de starters met crowdfunden, doneer en kies een beloning!

De starters zijn hard bezig met het voeren van de crowdfundingcampagne. Jij kan ze een handje helpen door ze te steunen. Klik hier doneer en kies een mooie beloning uit! Niet alle beloningen staan op voorjebuurt. Hieronder vind je een overzicht van alle beloningen. Als een beloning niet op voorjebuurt staat kun je wel doneren op voorjebuurt. Je kiest voor de optie: ‘Doneer naar eigen inzicht, vanaf 5 euro. Zonder beloning.’ En vult het bedrag in van de beloning en zet achter je eigen naam, de naam van de beloning.

Alle beloningen worden na een succesvolle campagne uitgeleverd (tenzij anders vermeld). Je ontvangt dan een e-mail met de details.

Beloningen Starters4Communities A’dam West

€8: Early Bird Ticket Party Go Wild, Go West!
Ga helemaal los in West! 19 dec, 21 uur @Knowmads. Kies deze beloning en je naam komt op gastenlijst. Je ontvangt geen e-ticket. Je kan 1 kaartje tegelijk kopen.

€10: Handgemaakt kistje in bijna elk gewenst formaat en dessin
Starter Laura gebruikt gerecyclede materialen voor een persoonlijk beschilderde doos: van sieradenkist tot tijdschriftenbak. Mail laura_rutgers@outlook.com voor voorbeelden/info.

€20 Mindful Communiceren met Circling
Geschikt voor oud mindfulness deelnemers. In een sessie oefen je speels in relatie met anderen in verbinding met jezelf te blijven en tegelijkertijd open te staan voor de ander. Maandelijks in Haarlem, bekijk de videowww.vandaarnaarhier.nu

€20: 6 cupcakes van Amsterdam Cupcake Company
Smullen van de allerlekkerste cupcakes van Amsterdam! Kies zes heerlijke cupcakes van de cupcake company. Denk aan de smaken als double chocolate, hazelnut latte, peacan pie, crispy caramel… Loopt het water je al in de mond?! www.amsterdamcupcakecompany.nl

cupcake-1024x771

€20: Mini-high tea met een vriend of vriendin

2x koffie of thee naar keuze met 2x een stuk zelfgebakken taart naar keuze! Geniet bij Rue de Sevres van de heerlijke brunchsfeer. https://www.facebook.com/Ruedesevres

 

 

 

€20: T-shirt S4C
Tover een glimlach op ieders mond met het t-shirt van S4C! Na de crowdfunding campagne vragen we via de mail naar welk adres we het t-shirt kunnen sturen of geven het mee aan een starter.

€20: Gezond het nieuwe jaar in!
Wytze, eigenaar van het bekende vega-restaurant De Vliegende Schotel, legt uit hoe je gezond en goedkoop kunt eten d.m.v. kiemen en bereidt een lekkere lunch met o.a. Romeinse erwtensoep! 25 januari; v.a. 12 uur; duur 2,5 uur; admiraal de ruyterweg 331.

€25 Eindelijk je favoriete muziekinstrument bespelen
Feel the Rhythm! Wil jij saxofoon, trompet, piano, drums, gitaar, basgitaar, zang of accordeon leren spelen? Krijg nu 45 minuten les van gepassioneerde docenten op de Amsterdam Music Academy. Na de crowdfundingcampagne krijg je een mail en kun je aangeven welk instrument je wilt leren bespelen en kun je een datum inplannen met de docent.

€25-30 Unieke houten ketting
Deze unieke houten kettingen zijn gemaakt met een lasersnijder en een fantastische toevoeging op uw sieradencollectie! Ook leuk om cadeau te geven! Van elk model is er een beschikbaar. De kleine varianten kosten €25 en de grote kosten €30.

€30 2 entreekaarten Joods Cultureel Kwartier + boek
Ontdek met zijn tweeën het Joods Cultureel Kwartier in Amsterdam en ontvang het bijzondere boek “Mijn Huis, Jouw Huis” (over het leven in multicultureel Nederland) van Annie M. G. Schmidt erbij!

€30 Visagie Opmaak Sessie bij DOORDEWEEKS!
Heb je een sollicitatie? Of misschien een blind date? Met de Simply the best look verbeter je je features en geeft het je een onberispelijke, natuurlijke polish. Meer info: www.doodeweeks.com in A’dam Oost.

€30 Boekenpakket van Esther Jacobs
Van filantroop tot motivational speaker: ontdek de levensfilosofie van Esther, bekend van Coins for Care & Expeditie Robinson 2005. Check www.estherjacobs.info

€35 Drie profesionele Linkedin foto’s
Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden!

€35 Paintball Gekte
Zin om weer even te knallen? Ga dan het paintball veld op! 1x gratis spelen plus 100 kogels, op 11 verschillende buitenvelden!

€40 Unieke oorbellen van edelstenen!oorbellen-groot-1024x576
Mooie, handgemaakte, oorbellen van edelsteen & kristallen, gemaakt door kunstenares H. Luz. Deze speciale collectie is exclusief voor S4C West. Het is een verrassing welke je krijgt. Portfolio

€45 Raw Food workshop
Maak kennis met raw food: Waarom is het goed voor je en wat kun je ermee? Antwoord op deze vragen en natuurlijk héél véél proeven. Inclusief lesmateriaal & recepten! datum: 17 januari 2015 va 17.00 uur

€50 Adopteer een Starter!
Adopteer je favoriete starter en blijf op de hoogte van zijn/haar belevenissen!

€50 Laser Game Mayhem!
Ga met z’n vieren voor een ronde de strijd aan met elkaar in een laser game arena! 4x een ronde

€60 High-Tea @ Home
Een vers gebakken high-tea voor 6 personen aan jouw deur bezorgd (regio’s Amersfoort & Amsterdam). Denk hierbij aan thee, scones, finger sandwiches en taartjes met veel liefde gebakken en bezorgd.

€70 Nóg leuker dan Blond Servies
BoLo kunstenares verwerkt jouw foto en persoonlijke tekst op een theepot in haar speelse stijl! www.serenawestra.com

€75 Black Heritage Tour
Ga mee op ontdekkingstocht tijdens deze unieke 3 uur durende tour langs het verleden van de Afrikaanse bevolking in Amsterdam. Te verzilveren vanaf 25 jan 2015 (1 persoon)

€75 Ervaar autorijden
Even uitproberen hoe het is om in een auto te zitten? Komt dat even goed uit! Een gratis autorijles (1 uur) bij een van de beste rijscholen in Amsterdam (Rijschool Royal).

€75 Goede onderhoudsbeurt voor je scooter bij Scooter Arena!
Laat je scooter in 2015 onderhouden bij de gezelligste Scooter zaak in A’dam West! voor meer info mail fardau.frankema@gmail.com

€150 Altijd al mindfulness willen doen?
Proef en ervaar het in 4 bijeenkomsten in Haarlem. Eerstvolgende start 4 jan 2015 (ander moment ook mogelijk). www.vandaarnaarhier.nu

€275 Middag vliegen met een Cessna 172
Maak een droomvlucht boven Amsterdam vanaf Lelystad Airport, en maak een tussenlanding op Texel voor een kop koffie en taart! Een geweldige beleving voor 2, in overleg 3 personen. Voor meer info mail neline.vh@gmail.com

cessna_172_skyhawk

€300 Weekendje Amsterdam
2 nachten Amsterdam voor 2 tot 4 personen. Mooi appartement in Amsterdam West slechts 10 minuten van het centrum vandaan. Kijk voor details op www.10minutes2center.nl. Datum in overleg.

€300 Bedrijfssponsor Brons
Word Bedrijfssponsor Brons en we vermelden uw logo op onze website! De S4C site wordt dagelijks bezocht door ongeveer 130 man. Eenmalige promotie van jullie bedrijf via onze sociale media kanalen. Zo hebben wij nu 800 volgers op facebook en 200 op twitter. Dagelijks komen hier nieuwe mensen bij. Vermelding in de nieuwsbrief aan 1000+ geadresseerden. Logo op display tijdens de eindviering, waar naar verwachting 200 man aanwezig zal zijn.

€350 Volledige mindfulnesstraining
Nieuwsgierig naar mindfulness? Kies voor de 8 weekse training in Haarlem. 50% van je donatie gaat naar de crowdfunding. www.vandaarnaarhier.nu

€500 Bedrijfssponsor Zilver
Bedrijfssponsor Brons pakket plus:
Logo in ons volgende crowdfund video! Tijdens het laatste programma zag de S4C crowdfund pagina maar liefst 5000 unieke bezoekers! Alle 20 deelnemende starters plaatsen een unieke, persoonlijke post over uw bedrijf op hun facebook pagina zichtbaar voor al hun vrienden en familie!

€750 Bedrijfssponsor Goud
Word Bedrijfssponsor Goud van S4C en open onze eindviering voor 200 genodigden!
Bedrijfssponsor Goud pakket plus:
Als hoofdsponsor wordt u expliciet genoemd op al onze evenementen én het eindfeest ter afsluiting van het project. In totaal zullen deze evenementen worden bijgewoond door ongeveer 500 man. Uw logo wordt gepresenteerd in alle presentaties en als u wilt kunt u de eindviering zelf komen openen!
Wordt als eerste, met logo en de tekst “hoofdsponsor”, vermeld in onze volgende crowdfund video.

alle-starters-groot-1024x768

 

ontdek meer

GLOW UP! gaat online door

GLOW UP! gaat online door

Goed nieuws voor de deelnemers van GLOW UP! Gedurende de Corona-crisis gaat het programma online door. Voor veel deelnemers is dat een hele opluchting. Nu studie of werk wegvalt, is er juist een grote behoefte aan structuur, contact en activiteiten. Deze week kwamen de deelnemers bij elkaar in hun eerste Zoom-sessie. Dat was een beetje wennen en ook wat chaotisch, maar de deelnemers waren vooral heel enthousiast.

read more
Zo kan jij impact maken tijdens de Corona-crisis

Zo kan jij impact maken tijdens de Corona-crisis

Wat kan jij doen in tijden van Corona? Welke initiatieven zijn er eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat jouw project onder de aandacht komt? Onze Young Impactmakers Community introduceert: Corona Impact Initiatives. Een portaal voor projecten en initiatieven die zich inzetten in deze onzekere tijden. Hier kan jij inspiratie opdoen om jouw steentje bij te dragen.

read more
Van idee op papier naar werkend concept

Van idee op papier naar werkend concept

In 1 week van een idee op papier naar een werkend concept. Dit leerden Sven, Judith, Mieke en Ziad van het Gouden Kans Project in Alkmaar. Tijdens de derde training Design Thinking presenteerde het team van BUCH Circulair hun eerste prototype. Een spel en quiz met als doel bewustwording over afval(scheiden) en circulaire economie te vergroten.

read more
Tara nam deel aan Fast Track via haar werkgever

Tara nam deel aan Fast Track via haar werkgever

“Ik miste het sociale aspect. Uit je hoofd gaan en ‘iets’ doen”. Tara Hesusius kon na haar studie Milieu en Maatschappij meteen aan de bak. Wow! Vanuit haar bijzondere interesse voor duurzaamheid, ging zij aan de slag bij een commercieel adviesbureau voor bodemonderzoek. Toch miste zij iets…

read more
Rotterdamse jongeren op zoek naar hun ‘GLOW UP!’

Rotterdamse jongeren op zoek naar hun ‘GLOW UP!’

De één is gevlucht uit Palestina, de ander studeert geneeskunde. Deelnemers van het programma GLOW UP! in Rotterdam hebben totaal verschillende achtergronden. Toch zijn zij na enkele dagen een hechte groep en hebben ze één ding gemeen: ze willen allemaal zichzelf en de toekomst verbeteren. Hoe doen zij dat?

read more
Amsterdam start met 5 lokale impactprojecten

Amsterdam start met 5 lokale impactprojecten

Afgelopen week is het trainingsprogramma in sociaal ondernemen van Amsterdam gestart. Een nieuwe groep gaat samen werken aan hun carrière met betekenis. Zij gaan zich inzetten bij 5 lokale projecten en startups. Benieuwd naar de impactprojecten? Read on!

read more
Ploggen is het nieuwe joggen

Ploggen is het nieuwe joggen

Terwijl je aan het joggen bent, meteen wat zwerfafval opruimen – geniaal idee, toch? In Zweden is het fenomeen al doodgewoon en heet het ‘ploggen’. Anke Hazeleger organiseerde tijdens de crowdfunding van Starters4Communities in Utrecht een ‘ploggingclinic’. Deze waren zo succesvol, dat het een begin was van Anke’s bedrijf ‘Sportief in het Groen’ en haar huidige project ‘Plog it Up De Bilt’. Gemeente De Bilt is razend enthousiast!

read more
Nijmegen start met duurzame projecten

Nijmegen start met duurzame projecten

Bouw jij mee aan lokale verandering? Vijf Nijmeegse projecten hebben een vraagstuk ingediend. Ga jij samen met een team gelijkgestemden deze uitdaging aan? Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, terwijl je trainingen in sociaal ondernemen volgt en je netwerk uitbreidt.

read more
Hanneke vertelt verhalen achter mensen

Hanneke vertelt verhalen achter mensen

“Mijn missie is om mensen hun stem te laten horen.” Schrijver en onderzoeker Hanneke Kastelijns haalt de verhalen achter mensen naar boven. Bij onderzoeksbureau Labyrinth richt ze zich op mensen die wat moeilijker te bereiken zijn. Bijvoorbeeld mensen die online niet te vinden zijn.

read more
Urban farming bij Versfabriek in Nijmegen

Urban farming bij Versfabriek in Nijmegen

Versfabriek brengt de productie van voedsel weer terug naar de stad. Deze lokale urban farm teelt lokaal voedsel op organische reststromen uit de stad Nijmegen. Platte daken, verlaten terreinen, containers en kelders functioneren als moderne urbane akkers. Versfabriek richt zich momenteel op het verzamelen van koffiedrab bij horecagelegenheden en zorginstellingen. Op deze koffiedrab worden oesterzwammen geteeld en weer verkocht aan lokale horeca. Eerder nam Versfabriek deel als impactproject bij Starters4Communities. Dankzij de deelnemers werd er een nieuwe productlijn ontwikkeld op basis van oesterzwammen. De Urbanburger, Zwambal en Zwamkroket kreeg een plekje op de lokale menukaart! Versfabriek gaat in februari 2020 weer deelnemen als impactproject om volgende stappen te zetten.

read more