Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

di 16 apr | Meet Up Innovatie

16 April @ 4:00 pm - 7:30 pm

Free

In het Innovatienetwerk Jeugd werken we samen om de kansen voor kinderen en jongeren te vergroten. Hoe dat succesvol werkt, delen willen we graag! Daarom organiseren we op 16 april voor de eerste keer Meet Up Innovatie, met als thema Innoverende netwerken.

Programma Meet Up Innovatie 16 april 2019

PITCHES

In het eerste deel komen drie initiatiefnemers die vorig jaar startten aan het woord. Zij geven een pitch over hun verkenningstraject en presenteren hun ervaringen.Het publiek en de jury worden gevraagd voor steun voor de daadwerkelijke ontwikkeling van hun initiatief in de praktijk waarmee ze een ticket voor een ontwikkeltraject kunnen verdienen.

COMMUNITYBUILDING

Daarna vertellen Bert van Helvoirt, Jeroen Hellemons, Berna Trommelen en Ramiro Gomes Monteiro over hun ervaringen en inzichten over communitybuilding. Alle vier hebben zij in verschillende contexten ervaring met het bouwen van netwerken. Jeroen met zijn initiatief Avondje Uit, Berna als kartrekker van de regionale Taskforce Kindermishandeling, Bert namens SHFT Innovatie en Ramiro met de sociale onderneming Starters4communities. Met Ramiro passen we de inzichten interactief toe op eigen initiatieven en netwerken.

De initiatiefnemers die pitchen zijn:

  • Vibe-Active: Nieuwe kans door combinatie van sport, coaching en maatschappelijke begeleiding. Lees meer
  • Wijkie: Kinderen online stimuleren om samen buiten te spelen. Lees meer
  • DROOMruimte: De dagelijkse leefomgeving van jongeren autisme-vriendelijk maken. Lees meer

MEET UP INNOVATIE

Meet Up Innovatie zijn bijeenkomsten waar je inspiratieverhalen kunt beluisteren, zelf actief mee kunt praten over innovatie en meestemt over pitches van initiatiefnemers. De afgelopen jaren organiseerden we zo’n vier keer per jaar een pitchbijeenkomst en een keer per jaar een themabijeenkomst. Die twee komen nu samen in Meet Up Innovatie. Daarnaast kun je aan de thematische Innovatielabs deelnemen; die organiseren we her en der in de regio.

Meer informatie over de activiteiten en initiatieven vind je op www.innovatienetwerkjeugd.nl.

Details

Date:
16 April
Time:
4:00 pm - 7:30 pm
Cost:
Free
Website:
https://www.innovatienetwerkjeugd.nl/agenda/139-meet-up-innoveren-in-netwerken

Venue

MFA De Poorten
Hasseltstraat 194
Tilburg,

Organizer

Innovatie Netwerk Jeugd
Website:
https://www.innovatienetwerkjeugd.nl