Naam: Lizette Abrahams
Leeftijd: 27
Tags: Enthousiast, gevoelig, open-minded, creatief, positief, doorzetter, plezier
Talenten: Luisteren, organiseren, verbinden, maatwerk bieden, een ander de ruimte geven, observeren

Studie
In 2013 studeerde ik af van de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) in Den Haag. Ik ben een échte CMV’er met een groot hart voor kunst, cultuur en medemens. Pas toen ik studeerde wist ik dat ik altijd al die creatieve, sociale organisator in me had. Als jong meisje van 6 organiseerde ik al allerlei activiteiten voor vriendjes en vriendinnetjes en familie, deed ik optredens tussen de schuifdeuren en was ik onbewust al bezig met het geluk en welzijn van andere mensen.

Favoriete vrijetijdsbesteding
Zingen, karate, dansen, leuke dingen organiseren, eten met vrienden en familie, op reis gaan, avonturen beleven en geluksmomentjes creëren.

Werkzaam bij S4C sinds …
… november 2015. Ik heb het programma zelf niet gevolgd voor ik aan de slag ging bij Starters4Communities. Dat vind ik soms wel jammer, als ik zie wat voor band starters met elkaar opbouwen en hoeveel ze uit het programma halen. Toch weet ik inmiddels, na het coördineren van twee programma’s, hoe het moet zijn om starter te zijn. Ik kan het iedereen aanraden!

Wat beweegt jou?
Ontwikkeling. Ontwikkeling van mezelf, maar zeker ook van een ander. Als ik daar een rol in kan spelen en iemand zie opbloeien en ontwikkelen, dat motiveert me enorm! De rode draad in mijn leven is om anderen mensen blij te maken met wat ik doe. Ik heb heel veel over voor die glimlach op iemands gezicht. Als andere mensen gelukkig zijn en ik heb hier een steentje aan bijgedragen dan word ik daar ook gelukkig van.

Grootste uitdaging
Ik ben een gevoelsmens, dus als er iets ergs gebeurt dan vind ik het moeilijk om dat los te laten. Een gevoel is immers lastig om uit te schakelen. Ook moet ik mezelf er soms aan herinneren dat ik niet alle wijsheid in pacht heb en vooral ook dat dat helemaal niet erg is. Je kan niet overal goed in zijn.

Wat zal je nooit vergeten
Dat je tijdens programma’s ziet dat starters zich ontplooien, hun talenten ontdekken en richting geven aan hun toekomst. Het is echt heel erg tof en bijzonder om te ervaren dat dat in zo’n korte tijd tot stand kan komen. Ook vind ik het heel speciaal om steeds weer hele bijzondere vriendschappen te zien ontstaan. Tussen starters, maar ook tussen collega’s. Mijn Haagse mede-coördinatoren Jet en Daisy heb ik écht in mijn hart gesloten. Ik beschouw ze als super collega’s, goede vriendinnen en fijne samenwerkingen. Dit draag je automatisch natuurlijk ook uit aan de groep die we begeleiden. Ik vind het tof dat we deze Starters4Communities-reis samen mogen meemaken en samen kunnen bijdragen aan ontwikkeling en groei.

ontdek meer

Sustainable Travels | Young Impactmakers

date: tuesday 9th of apriltime: 19.00 - 22.00location: impact hub amsterdam How can we build ideas that enhance sustainable travels? Do you love traveling but do you not like the negative impact it’s having on the environment? Are you curious about how you can...

read more

Boiling Amsterdam #8 | Feb 12th

Boiling is the ammunition room for impatient citymakers & we are back in town! This time with a HOBU Amsterdam special. We kickstart ideas and give you the opportunity to collectively decide how you want to add some color to the city. Boiling is an instant...

read more

19 dec 2018 | pitch event young professionals

Sinds september werkt een groep enthousiaste young professionals aan het versterken en innoveren van business modellen voor sociale ondernemingen in Amsterdam: Atelier Phi, Keet Smakelijk, 7 Billion Presidents & De Huiskamer van Rembrandt. Op het afsluitende event...

read more

‘Digital Detox’: van passie tot pilot

De fase van crowdfunding in onze programma’s leidt vaak tot bijzondere en inspirerende projecten. Zo ondernemen ook Fi en Margreet uit Den Haag er op los met hun concept voor ‘Digital Detox’ weekenden. Het concept is een mix van beide passies, zoals yoga, coaching en...

read more

Think global, act local

We kennen allemaal de uitdrukking “een beter milieu begint bij jezelf”. Wij geloven in deze gedachte en willen hem groter trekken: verander de wereld en begin bij jezelf… Maar hoe doe je dat? Wat kan jij als individu bijdragen aan grote maatschappelijke en duurzame...

read more

0