deelnemer story • gezondheid & welzijn
Nijmegen
Mensen inspireren om van de bank af te komen

“Ik wil mensen inspireren om van de bank af te komen. Zelfs als je je rot voelt, of het gevoel hebt niet zo goed in deze maatschappij te passen.” Naran (Earthling Naran) is oud-deelnemer van Starters4Communities in Nijmegen met een indrukwekkend persoonlijk verhaal.

“Tijdens een depressie was ik ontzettend veel aangekomen. Ik at veel, zat op de bank en dacht: ik wil weer terug in mijn lijf, ik wil me weer fit voelen”. In plaats van te zwoegen in de sportschool, tussen allemaal mensen die er topfit uit zien, vond Naran iets waar hij blij van werd. Hij werd lid van een triatlonvereniging, viel 40 kilo af in twee jaar en finishte onlangs een hele triatlon. “Nu hoop ik anderen te motiveren dat het kan, ook met kleine stappen. Maar wel met iets waar je gelukkig van wordt. Niet omdat het van de maatschappij moet. Ik ben het levende bewijs dat het kan.”

Wil jij ook ontdekken waar jij blij van wordt? Bouwen aan een carrière die bij jou past? Kom 17 december naar de open avond van Starters4Communities in Nijmegen en leer alles over onze programma’s. 

Wil jij ook ontdekken waar jij blij van wordt? Bouwen aan een carrière die bij jou past? Kom naar de open avond van Starters4Communities in Nijmegen en leer alles over onze programma’s. 

partners

in het kort

Starters4Communities werkt met starters en professionals aan directe impact én de ontwikkeling van een betekenisvolle carrière. Met onze programma's leer je jouw rol pakken als changemaker terwijl je de impact en het businessmodel van een sociale start-up versterkt. Samen sterker. 

contact

KvK 63805170

info@starters4communities.nl

Meer contactgegevens vind je bij Ons Team.