educatie & ontwikkeling • nieuws
Breda
Nieuwe STEK in Breda!

Check onze nieuwe STEK in Breda! STEK​ is onze thuisbasis, workshoplocatie, bron van inspiratie, ontmoetingsplek, samenwerkingspartner, kantoor en soms onze huiskamer. Met deze samenwerking willen we in Breda de beweging naar een duurzame en inclusieve economie maken.

Bij STEK krijgen ondernemers en initiatieven tijdelijke huisvesting en ondersteuning: “Op dit terrein wordt groei, ambitie en ontwikkeling niet afgeremd door regels en financiële risico’s. Starters4Communities zien wij als een waardevolle partner, waarmee wij samen kunnen bouwen aan meer verbinding tussen onderwijs, economie en cultuur, één van onze belangrijkste pijlers voor het komende jaar.”

Aan het werk bij STEK Breda.

Wil jij ook op een inspirerende locatie aan de slag? Bouwen aan een sociale en duurzame stad én werken aan jouw carrière met impact? Lees hier meer informatie over aanmelding.

partners

in het kort

Starters4Communities werkt met starters en professionals aan directe impact én de ontwikkeling van een betekenisvolle carrière. Met onze programma's leer je jouw rol pakken als changemaker terwijl je de impact en het businessmodel van een sociale start-up versterkt. Samen sterker. 

contact

KvK 63805170

info@starters4communities.nl

Meer contactgegevens vind je bij Ons Team.