deelnemer story
Nijmegen
Tara nam deel aan Fast Track via haar werkgever
“Ik miste het sociale aspect. Uit je hoofd gaan en ‘iets’ doen”. Tara Hesusius kon na haar studie Milieu en Maatschappij meteen aan de bak. Wow! Vanuit haar bijzondere interesse voor duurzaamheid, ging zij aan de slag bij een commercieel adviesbureau voor bodemonderzoek. Toch miste zij iets…
Ze ging praten met haar werkgever en mocht deelnemen aan de Fast Track bij Starters4Communities in Nijmegen. Haar ideeën over duurzaamheid, samenwerken en verbinding waren hier helemaal op zijn plek. Zij werkte met Waste Works aan de Awarenesstegel. Een kleurrijke tegel gemaakt van afval, om bewustwording te creëren voor circulaire economie.
Tara: “Ik geloof dat je met goed contact met elkaar en internationale samenwerking problemen op het gebied van duurzaamheid kan oplossen. Zelf heb ik veel buitenlandse contacten vind ik het belangrijk om culturele verschillen te overbruggen. Dat ik hier iets mee wilde doen, speelde altijd al in mijn achterhoofd. Starters4Communities was nét dat zetje dat ik nodig had om er ook echt iets mee te gaan doen.”

 

Wil jij ook ontdekken waar jij blij van wordt? Bouwen aan een carrière die bij jou past? Kom naar de open avond van Starters4Communities in Nijmegen en leer alles over onze programma’s. 

partners

in het kort

Starters4Communities werkt met starters en professionals aan directe impact én de ontwikkeling van een betekenisvolle carrière. Met onze programma's leer je jouw rol pakken als changemaker terwijl je de impact en het businessmodel van een sociale start-up versterkt. Samen sterker. 

contact

KvK 63805170

info@starters4communities.nl

Meer contactgegevens vind je bij Ons Team.