voor organisaties

Maatschappelijk ondernemen voor organisaties

Voor gemeente, zorg- of welzijnsorganisaties ontwikkelen wij programma’s op maat. Wij trainen medewerkers en initiatiefnemers, zodat zij in staat gesteld worden om sociale initiatieven te ontwikkelen en ondersteunen die duurzaam zijn en draagvlak hebben.

Sociaal ondernemen betekent dat je actie onderneemt om bij te dragen aan het realiseren van een maatschappelijk doel. Om dit doel te bereiken wordt een verdienmodel ontwikkeld dat financiële duurzaamheid nastreeft. Dit hoeft niet altijd met eigen bedrijf, maar kan dus ook vanuit een organisatie. Wij noemen dit “social intrapreneurship”. Ook jullie organisatie kan profiteren van sociaal ondernemende medewerkers.

We zien serieuze sociale- en duurzaamheidsuitdagingen in de samenleving. Maar de opkomst van sociaal ondernemen en de betekeniseconomie bieden grote kansen. Steeds meer mensen nemen zelf initiatief om met een eigen project of onderneming om bij te dragen aan betere wereld. Deze enorme kracht van onderop zorgt voor vernieuwing. 

Starters4Communities biedt al jaren trainings- en ontwikkelprogramma’s in sociaal ondernemen. Sinds 2013 werkten we met meer dan 340 projecten aan het vergroten van hun impact en financiele duurzaamheid, en begeleidden we meer dan 1114 deelnemers met de ontwikkeling van hun sociaal ondernemerschap.

We gaan graag in gesprek om te kijken wat voor soort traject jullie organisatie en medewerkers het meest van zouden profiteren.

Wij verbinden starters en professionals aan impactprojecten

Wij staan voor sociaal ondernemen

w

Ons motto is
leren door te doen

Samen, bottom-up
innoveren

partners

in het kort

Starters4Communities gelooft dat bottom-up sociaal ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van sociale projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma’s.

contact

KvK 63805170

info@starters4communities.nl

Meer contactgegevens vind je bij Ons Team.