voor organisaties

sociale innovatie in jouw organisatie

Wij streven naar een sociaal ondernemende samenleving, bottom-up gevormd door changemakers. Wij geloven dat sociaal ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen.

De samenleving verandert! We gaan steeds meer een betekeniseconomie tegemoet. Maatschappelijke vraagstukken worden vaker van onderaf aangepakt door wereldverbeteraars die op ondernemende wijze oplossingen creëren voor de uitdagingen van morgen. Er is daardoor meer noodzaak voor sociaal ondernemerschap in steden, regio’s, maar ook zeker binnen publieke organisaties zoals gemeentes en welzijn.

Starters4Communities biedt trainings- en ontwikkelprogramma’s voor deze organisaties. We helpen publieke organisaties hiermee sociale innovatie te realiseren. Soms intern, door changemakers te maken van trainees binnen jouw organisatie. Soms extern, door trainingstrajecten aan te bieden voor sociaal ondernemers in een bepaalde regio. 

.

Als gemeente, welzijnsorganisatie of samenwerkingsverband geloven jullie in de zelfstandigheid, professionaliteit en maatschappelijke waarde van sociale impactprojecten. Je wilt deze versterken met de nieuwste kennis, tools en vaardigheden als het aankomt op sociaal ondernemerschap. Wij kunnen je helpen voor deze projecten een steviger organisatiemodel creëren en meer impact kunnen maken!

Ziet jullie maatschappelijke organisatie het belang in van jong talent en vernieuwing? Willen jullie medewerkers een sociaal ondernemende mindset en houding aanleren? Vinden jullie het belangrijk dat medewerkers kennis maken met lokale impactprojecten en de context van jullie stad? Met als doel om op ondernemende en financieel duurzame wijze maatschappelijke impact te creëren.

Wij verbinden professionals

aan impactprojecten

Wij staan voor sociaal ondernemen
w
Ons motto is
leren door te doen
Samen, bottom-up
innoveren

partners

in het kort

Starters4Communities werkt met starters en professionals aan directe impact én de ontwikkeling van een betekenisvolle carrière. Met onze programma's leer je jouw rol pakken als changemaker terwijl je de impact en het businessmodel van een sociale start-up versterkt. Samen sterker. 

contact

KvK 63805170

info@starters4communities.nl

Meer contactgegevens vind je bij Ons Team.

0